Om mig

”Efter 11 roliga år som projektledare på Aftonbladet, med ansvar för en rad olika events som Rockbjörnen och TV-priset, större kundresor till fotbolls-VM och EM och marknadsföringskampanjer av egna produkter, bestämde jag mig för att testa mina egna vingar och startade 2009 Catani Productions AB.

lottacatani.cykelLotta_Catani

Fördelen med att vara sin egen, är att jag nu kan vara väldigt flexibel och effektiv samt att samarbeten naturligt blir väldigt personliga – något som är viktigt för mig.

Som person är jag väldigt social, men jag har aldrig haft någon dröm om att själv stå i rampljuset. Jag gillar att jobba i det dolda och får en kick av att se andra nöjda och uppleva det där oväntade. Jag gillar också utmaningar och att lösa problem, något som ofta visat sig vara en ovärderlig tillgång vid event. För är det något som min långa erfarenhet lärt mig, så är det att det finns inget event som är det andra likt och man vet aldrig vad som kan hända.

Min senaste personliga utmaning är att jag sent våren 2013 bestämde mig för att genomföra en Tjejklassiker. Jag började cykla i maj och en månad senare  stod jag på startlinjen för att cykla Tjejvättern. Nu har jag precis simmat Vansbrosimmet och påbörjat träningen för Lidingöloppet. De fysiska utmaningarna har gett mersmak, så jag kommer också att delta i Sthlm Triathlon den 25 augusti.”