Kunder & Uppdrag

Här nedanför är ett urval av de kunder och uppdrag som jag har jobbat med:

ABFESTABFEST

Aftonbladet, maj 2013
I egen regi arrangerade jag Aftonbladets Sommarfest för personalen.

Bonnier Tidskrifter, april 2013
Anlitades som projektledare för Bonnier Tidskrifters stora personalfest i samband med att företaget flyttade till nya lokaler.

ABFESTABFESTABFEST

Baluba Event, löpande uppdrag
För Baluba Events går jag in som en extra resurs och är ansvarig projektledare för Baluba gentemot kund. En återkommande kund är Telia där jag projektlett deras satsning kring Melodifestivalen 2012 samt deras Kontaktcenterforum – nu för tredje året i rad. Projekten  innefattar både planering, utförande och budgetansvar.
För Balubas räkning har jag från 2011 även arbetat med Svenskt Näringslivs årliga ”Framtidsmöte” där 1000 medlemmar träffas.

Sandegaard & Partners, löpande uppdrag
Sandegaard och Partners är en reklambyrå som samlar kompetens utefter uppdragets art. Som produktionsledare fungerar jag som länken mellan kreatörer, mediabyrå och kunder.

Aftonbladet & Expressen, löpande uppdrag
Uppdragsgivare är de båda kvällstidningarna. Mitt uppdrag är att vara länken mellan kvällstidningarna och berörda samarbetspartners samt leverantörer såsom butikskedjor, reklambyrå, lotteriadministration, förmånstagare m fl. Skraplotten Kosing marknadsförs av Aftonbladet och Expressen och allt överskott går oavkortat till föreningens förmånstagare.

YPO (Young Presidents Organisation), avslutades maj 2013
YPO är ett professionellt världsomspännande nätverk för ledare i stora företag. Det långsiktiga uppdraget för YPO var att bistå styrelsen med administrativa tjänster och relationer med YPO’s medlemmar samt med YPO’s föreningar utanför Sverige.

Sthlm Bike – världens vackraste cykellopp.
Sthlm Bike är ett är ett cykellopp på 42 000 meter som går genom Stockholm den 7 september 2014. Loppet är tillgängligt för alla och sker utan tidtagning.
Start vid Sjöhistoriska muséet och mål i Kungsträdgården där alla deltagarna bjuds på frukost. Läs mer och anmäl dig här: www.sthlmbike.se

 

1000länkar.com - gratis länkkatalog